Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 των μελών της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2023 του ΔΣ, τους εργαζομένους της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους των ΜΜΕ στα γραφεία της υπηρεσίας στην Κοζάνη. Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους το 2023 να είναι μια δημιουργική  χρονιά, με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στον καθένα.

Στη συνέχεια και πριν την κοπή και το μοίρασμα της βασιλόπιτας των μελών του Δ.Σ, ο Πρόεδρος πρότεινε ο τυχερός του νομίσματος να υποδείξει το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο ή την Επιχείρηση του Δήμου του, που η ΠΕΔ ΔΜ θα αποδώσει ως δώρο – έπαθλο,  το ποσό των 2.000,00 €.

Αφού ολοκληρώθηκε η κοπή και το μοίρασμα της βασιλόπιτας στα παραβρισκόμενα και μη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του Δήμαρχου Βελβεντού, Στεργίου Μανώλη.

Στη συνέχεια και πριν την κοπή και το μοίρασμα της δεύτερης βασιλόπιτας των εργαζομένων της ΠΕΔ ΔΜ και των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων των ΜΜΕ, ο Πρόεδρος πρότεινε να αποδοθεί ως δώρο-έπαθλο στον τυχερό-ή, το ποσό των 150,00 €. Αφού ολοκληρώθηκε η κοπή και το μοίρασμα της δεύτερης βασιλόπιτας, το νόμισμα έτυχε στην υπάλληλο Μποζατζή Αικατερίνη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και το 2023 να ανατείλει πιο ελπιδοφόρο και υγιές.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.