Διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης και συντονισμού των ενεργειών των Δήμων για την λειτουργία των δομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του θεματικού στόχου 9 του ΠΕΠ.

espa-2016Στα πλαίσια υποστήριξης και ενημέρωσης των δήμων για την λειτουργία των δομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του ΘΣ 9 του ΠΕΠ, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει ημερίδα σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την ΕΔΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την ΕΕΤΑΑ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 και ώρα 10.00 στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην οδό Φον Καραγιάννη 1-3 (3ος Όροφος ΑΝΚΟ Α.Ε.).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

1. Χαιρετισμός του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλου Δημάρχου Δ. Φλώρινας.

2. Παρουσίαση, από την Ειδική Αρχή Διαχείρισης της Περιφέρειας, των αξόνων υλοποίησης των δράσεων του ΘΣ 9 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

3. Παρουσίαση των δράσεων και δομών του ΘΣ 9 (Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικά Παντοπωλεία και δομές Σίτισης, Κοινωνικά Φαρμακεία, ΚΔΗΦ ΑμεΑ, ΚΗΦΗ, Ξενώνες και Υπνωτήρια Αστέγων) από συνεργάτιδα της Αναπλ. Υπουργού Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης κας Κάιλα.

4. Παρουσίαση του Οδηγού Λειτουργίας των Κέντρων Κοινότητας και του Οδηγού Λειτουργίας των Δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από εκπροσώπους της ΕΥΣΕΚΤ και της ΜΟΔ.

5. Παρουσίαση των απαιτούμενων στοιχείων για υποβολή της πρότασης από τους δυνητικούς δικαιούχους (Τεχνικά Δελτία, Απόφασης εκτέλεσης έργου με ίδια μέσα, Διοικητική και Διαχειριστική Επάρκεια κ.λπ.) από εκπρόσωπο της ΕΕΤΑΑ και παροχή βοήθειας για την προετοιμασία τους.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμαρχος Φλώρινας

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.