Σεμινάριο με θέμα τον Επιτροπικό Έλεγχο Ενταλμάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 09.00-14.00 στο Κοβεντάρειο, οδός Χ. Μούκα (κέντρο-πεζόδρομος) στην Κοζάνη.

ΘΕΜΑ: «Επιτροπικός Έλεγχος Ενταλμάτων»

 

Αξιότιμοι κύριοι

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τον Επιτροπικό Έλεγχο Ενταλμάτων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και βελτίωση των γνώσεων των στελεχών των δήμων, όσον αφορά στις ορθές διαδικασίες υλοποίησης προμηθειών, υπηρεσιών και έργων καθώς και στις πρακτικές ελέγχου δαπανών με σκοπό την αποφυγή προβλημάτων στην θεώρηση ενταλμάτων πληρωμών.

 

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Αναπληρωτής Επίτροπος  του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Τριαντάφυλλος Καραπατής.

 

Ο εισηγητής θα αναφερθεί επίσης στις γενικές πρακτικές που συνδράμουν στην αποφυγή προβλημάτων ελέγχου δαπανών, στις διαδικασίες ορθής ανάθεσης δαπανών, στα απαραίτητα στοιχεία του χρηματικού εντάλματος καθώς και στις ευθύνες αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών στην εκκαθάριση των δαπανών. Τέλος θα υπάρξει συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 09.00-14.00  στο Κοβεντάρειο, οδός Χ. Μούκα (κέντρο-πεζόδρομος) στην Κοζάνη. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμαρχος Φλώρινας

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.