Τελική συνάντηση e-United στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας

Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, στο πλαίσιο του έργου eUnited που υλοποιείται μέσω του προγράμματος Europe for Citizens. Το θέμα της τελικής συνάντησης ήταν η Κλιματική αλλαγή και το Περιβάλλον, όπου οι 6 χώρες συνολικά (Βουλγαρία, Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα) εξέφρασαν τις απόψεις τους με βάση τα όσα συμβαίνουν σε κάθε χώρα ξεχωριστά και στην Ευρώπη συνολικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μάλιστα, στελέχη της ΠΕΔ παρουσίασαν μια συνολική αξιολόγηση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, καθώς και ένα βίντεο, με τις απόψεις των συμμετεχόντων σχετικά με τη συμμετοχή τους σε αυτή.  

 

Πριν το τέλος της εκδήλωσης, η ατζέντα του προγράμματος περιλάμβανε και ένα workshop όπου οι συμμετέχοντες, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, κλήθηκαν να παρουσιάσουν προτάσεις επί του θέματος σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Έργα σαν αυτά δίνουν τη δυνατότητα σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντες και τις γνώσεις τους και, μέσω του διαλόγου, να ανταλλάσσουν καλές πρακτικές για μια καλύτερη και ενωμένη Ευρώπη.

Παρουσιάσεις & Φωτογραφίες

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.